Adventné myšlienky na každý deň

01.12.2017 11:37

Od Prvej do Štvrtej adventnej nedele sa budú môcť všetci ľudia dobrej vôle zapojiť do projekt Advent s Konferenciou biskupov Slovenska. V tomto čase im po prihlasení každý deň príde na e-mail myšlienka s fotografiou. Myšlienky vytvoril tím projektu, vychádzajú z evanjelia dňa. Projekt nadväzuje na podobné projekty z minulosti. Viac informácií je možné nájsť na stránke zamyslenia.kbs.sk.

“Cieľom projektu je pomôcť všetkým, ktorí prejavia záujem, spoločne sa duchovne  pripraviť na slávenie Vianoc. Tí, čo nemajú prístup na internet, môžu projekt podporiť svojou modlitbou, pôstom alebo inými skutkami milosrdnej lásky. Pozvaní sú k tiež k skutkom telesného milosrdenstva,” informuje webstránka zamyslenia.kbs.sk, na ktorej sa dá aj prihlásiť. Stačí uviesť meno, e-mail a odpísať verifikačný kód. 
 

Ide o projekt Konferencie biskupov Slovenska. Zastrešuje ho Tlačová kancelária KBS. V podobnom duchu sa koná už po 10-krát. Prvým z nich bola interaktívna duchovná podpora putovania relikvie sv. Cyrila v USA a Kanade (2013), ďalším zamyslenia na adventnú alebo vianočnú tému (2013). Neskôr to boli pôstne myšlienky súčasného Svätého Otca (2014), a potom adventné zamyslenia sv. Jána Pavla II. (2014). 

V najnovšom projekte vytvoril myšlienky tím projektu. Mediálnym partnerom je Tlačová kancelária KBS. 
 

 

Späť